ANASAYFA Ekonomi İslam Memiş Gram Altın İçin Sert Uyarıda Bulundu! En İyi Karar Bu Olur! Ciddi bir baskı ve manipülasyon var

İslam Memiş Gram Altın İçin Sert Uyarıda Bulundu! En İyi Karar Bu Olur! Ciddi bir baskı ve manipülasyon var

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Dolar, Euro, gümüş ve altın hakkındaki tahminlerini söyleyen İslam Memiş’in bu açıklamaları gündeme damgasını vuracak.
yazar
Serhat Karaman
İmtiyaz Sahibi
İslam Memiş Gram Altın İçin Sert Uyarıda Bulundu! En İyi Karar Bu Olur! Ciddi bir baskı ve manipülasyon var

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten çarpıcı ve dikkat çeken uyarılar geldi. Özellikle altın ve gümüş hakkında açıklamalar yapan İslam Memiş, uyarılarıyla gündemi derinden salladı. Altın ve gümüş için fırsatları kaçırmayın diyen İslam Memiş, piyasalarla ilgili son gelişmeleri ve tahminlerini aktardı. Yatırımcılar için oldukça önemli açıklamalara imza atan ve soruları yanıtlamaya çalışan İslam Memiş, sosyal medya hesabından video paylaşarak piyasa hakkında değerlendirmelerini dile getirdi. İşte İslam Memiş’in o dikkat çeken açıklamaları…

İslam Memiş’ten yatırımcılar için önemli uyarılar

İslam Memiş, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Öncesinde de dikkat çeken açıklamalara imza atan İslam Memiş, yine vatandaşlara seslendi. Açıklamalarında; borsa tarafında ucuz hisse senetleri olduğunu ve yaz aylarında yukarı yönlü hareketlerin olacağı tahmininde bulundu. Rakamsal değerlerin kendisine uygun olduğunu gösteriyor dedi. Merkez Bankası kararından sonra Dolar’ın 32.02’yi test edip dar bant aralığına sıkıştığını dile getirdi. Yukarıda 32.75 seviyesini de direnç seviyesi olarak belirlediğini ifade etti.

Önümüzdeki iki ay boyunca dolar TL kuru hakkında 32-33 TL bant aralığında dalgalanacağını söyledi. Günlük bazda çok ciddi dalgalanmaların olduğunu söyleyen İslam Memiş, piyasa oturmadığı için dalgalanmaların da devam edeceğini vurguladı.

İslam Memiş Euro hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, günlük bazda çok ciddi dalgalanmaların olduğunu söyledi ve euro kuru hakkında konuştu. Euro’nun 34.75 TL seviyelerinde olduğunu ve bugün Euro’nun dolara karşı biraz daha değer kaybettiğini dile getirdi ve ardından euro/dolar paritesi 1.081 seviyesinde dedi. 1 puanlık geniş bant aralığının olduğunu, dolar karşısında pariteler, altın, gümüş, kripto paraların daha ucuz kaldığını ve eline TL geçmiş, dolar almayı düşünen kişilere; Euro’nun şu anda ucuz olduğunu bilmeleri gerektiğini ifade etti.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir. Anlatılanlar İslam Memiş’in kendi görüşleridir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kredi faiz oranları yükseldi ipotekli konut satışları düştü

Kredi faiz oranları yükseldi ipotekli konut satışları düştü